Rahulihomes päivittää asunnot ylelliselle tasolle

Rahulihomes on päivittänyt asuntonsa entistä ylellisemmiksi sisustussuunnittelijan johdolla. Vaikka yrityksen omistaja Janne Immonen kertoo saaneensa asukkailtaan pääosin kympin arvosanoja, hän tunsi, että asunnoista puuttui vielä jotain erityistä. Immonen halusi tarjota asukkailleen vieläkin paremman elämyksen, ja näin ollen päätti kääntyä ammattilaisen puoleen.

Sistustussuunnittelija otti haasteen vastaan

Sisustussuunnittelija Kati otti haasteen vastaan ja päivitti Rahulihomesin asuntojen makuuhuoneet uuteen uskoon 5 tähden hotellin ilmeellä. Päivityksen myötä asuntoihin on tuotu uudet verhot, hotellin tason puhtaan valkoiset

puhtaan valkoiset lakanat, jotka tuovat ylellisyyttä ja tyylikkyyttä tilaan, sekä viimeistelyyn valittiin Marimekon upeita tyynyjä. 

Asuntojen jokainen osa-alue on saanut osakseen stailausta, joka on vienyt ne paremman näköisiksi ja entistä viihtyisämmiksi.

Before After

Valokuvaus tiimi paikalla

Päivityksen jälkeen Rainy Dayn valokuvaajat Jere ja Teemu kävivät ottamassa upeita kuvia uudistetuista asunnoista, jotta mahdolliset vuokralaiset pääsevät näkemään ne parhaimmillaan. 

Mistä asunnot voi varata?

Rahulihomesin asunnot ovat nyt varattavissa heidän omilta sivuiltaan, booking.comista, Airbnb:stä, hotels.comista ja monista muista palveluista.

Jos olet kiinnostunut pidempiaikaisesta majoituksesta, kannattaa ottaa yhteyttä Rahulihomesiin ja kysyä erikseen tarjousta. 

Sisäänkirjautuminen 24/7 oman aikataulun mukaan

Kaikissa asunnoissa on automaattilukot, joten voit mukavasti sisäänkirjautua oman aikataulusi puitteissa ilman turhaa odottelua tai stressiä. Tämä lisää entisestään asumismukavuutta ja joustavuutta, kun voit saapua ja lähteä milloin tahansa.

Rahulihomesin päivitys tuo asukkaille 5 tähden hotellin tuntua heidän arkeensa ja luo ylellisen elämyksen, joka erottaa heidän asuntonsa kilpailijoista. Oli kyseessä sitten lyhyt vierailu tai pidempi majoitus, asunnot tarjoavat nyt entistä houkuttelevamman ja viihtyisämmän ympäristön, jossa asukkaat voivat nauttia olostaan ja tuntea olonsa kotoisaksi.

Käy tutustumassa Rahulihomesin tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva ylellinen asunto, joka vastaa vaativankin asukkaan toiveita ja tarpeita. Asunnot sopivat niin liikematkailijoille, perheille kuin yksittäisille matkailijoille, ja uududistettu sisustus tekee niistä entistäkin houkuttelevamman valinnan. Rahulihomes panostaa asukkaiden tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, ja heidän päivitetty asuntotarjontansa heijastaa tätä sitoutumista laatuun ja ylellisyyteen.

Rahulihomesin asunnot tarjoavat paitsi kauniin ja mukavan ympäristön, myös kaikki tarvittavat mukavuudet ja palvelut, kuten nopean internetyhteyden, täysin varustellun keittiön ja pesutilat. Näin voit nauttia majoituksestasi huoletta ja keskittyä oleelliseen, olipa se sitten työnteko, loma tai perheen kanssa vietetty aika.

Älä siis epäröi tutustua Rahulihomesin tarjontaan ja löytää itsellesi täydellinen asunto, jossa viettää mukavia hetkiä ylellisessä ympäristössä

Lisätietoa

email: [email protected]
Tel: +358 50 551 8338 (WhatsApp mieluummin)

×