Väliaikainen Asuminen Rahulihomesin Kalustetussa Asunnossa Jyväskylässä – Jari Hännisen Kokemus

Väliaikainen Asuminen Rahulihomesin Kalustetussa Asunnossa Jyväskylässä – Jari Hännisen Kokemus

Kun Jari Hänninen ja hänen vaimonsa kohtasivat odottamattoman vesivahingon kotonaan, he tarvitsivat nopeasti väliaikaista asumista. He kääntyivät Rahulihomesin puoleen, joka tarjoaa kalustettuja sijaisasuntoja. Jari kertoo kokemuksestaan ja miten Rahulihomes auttoi heitä tässä haastavassa tilanteessa.

Välitön Apu Vesivahingon Sattuessa

”Samana päivänä kun vesivahinko tapahtui, otin välittömästi yhteyttä Janneen Rahulihomesista. Hän järjesti asunnon näytön samalle päivälle, ja kaikki sujui erittäin hyvin. Olimme kiitollisia nopeasta reagoinnista ja avusta.”

Asuminen Lutakossa – Mukavuutta ja Laatua

”Asuminen Lutakon sijaisasunnossa oli loistava kokemus. Asunnon sijainti oli erinomainen, ja oma parkkihallipaikka oli suuri etu. Asunto oli kalustettu mukavasti ja laadukkailla huonekaluilla, mikä teki asumisesta nautinnollista. Iso parveke oli ehdoton plussa.”

Joustavuutta ja Huolenpitoa Muutosten Aikana

”Oman asuntomme remontti venyi odotettua pidemmäksi, mutta Janne Rahulihomesista huolehti, ettei asuntoomme tulisi muita varauksia. Hän oli aktiivinen varmistaessaan jatkoajat ja tiedusteli mahdollisista uusista tulijoista, jotta voisimme asua rauhassa remontin loppuun asti.”

Paluu Omaan Kotiin – Rahulihomesin Asema Väliaikaisena Ratkaisuna

”Lopulta on aina mukava palata omaan kotiin. Kuitenkin Rahulihomesin tarjoama sijaisasunto oli täydellinen vaihtoehto, kun oma kotimme oli remontissa. Heidän ammattitaitonsa ja huomaavaisuutensa tekivät väliaikaisesta asumisesta miellyttävän kokemuksen.”

Tämä uutinen korostaa Rahulihomesin kykyä tarjota laadukasta ja mukavaa väliaikaista asumista hätätilanteissa. Jari ja hänen vaimonsa kokemus on esimerkki yrityksen joustavuudesta ja asiakaslähtöisyydestä.

Miten varata

Voit laittaa tiedustelun verkkolomakkeen kautta https://rahulihomes.com/tarjouspyynto/ vastaamme yleensä 1h kuluessa kuitenkin viimeistään 24h sisällä.

Voit myös soittaa/whatsup +358 551 8338 tai sähköposti [email protected]

Kaikki asunnot on osoitteessa Uno Savolan katu 15 40100 Jyväskylä

×