TravellerReviewAward

Rahulihomes saavutti Booking.com Traveller Review Awardin 2024 arvosanalla 9.5

Jyväskylä, 15. kesäkuuta 2024 – Rahulihomes on ylpeänä ilmoittanut saavuttaneensa Booking.com Traveller Review Awardin vuodelle 2024 erinomaisella arvosanalla 9.5. Tämä arvostettu palkinto myönnetään asiakaskokemuksen perusteella ja heijastaa asiakkaiden korkeaa tyytyväisyyttä yrityksen tarjoamiin majoituspalveluihin.

”Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja erinomaisista arvioista, jotka ovat mahdollistaneet tämän saavutuksen,” sanoo Rahulihomesin edustaja. ”Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaisia majoitusvaihtoehtoja ja palveluita Jyväskylässä, ja tämä tunnustus on osoitus tiimimme kovasta työstä ja omistautumisesta.”

Rahulihomesin majoitusvaihtoehdot Jyväskylässä ovat saaneet runsaasti kehuja niin mukavuudestaan kuin erinomaisesta sijainnistaankin. Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti asuntojen puhtautta, moderneja mukavuuksia ja ystävällistä palvelua.

Kutsumme kaikki uudet ja palaavat asiakkaamme nauttimaan Rahulihomesin upeista asunnoista Jyväskylässä ja kokemaan itse, miksi olemme ansainneet tämän korkean tunnustuksen. Haluamme tarjota jokaiselle vieraallemme unohtumattoman majoituskokemuksen ja odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa teidät tervetulleiksi.

Lisätietoja Rahulihomesista ja varauksista löydät verkkosivuiltamme. Voit varata majoituksen suoraan nettisivuiltamme, laittaa tarjouspyynnön, varata booking.comista tai AIRBNB:stä Kiitos vielä kerran kaikille asiakkaillemme tuestanne ja luottamuksestanne!

Rahulihomes – Koe Jyväskylän paras majoitus!

×