Rahulihomes mukana Rikkaat ja Rahattomat -ohjelmassa

Rahulihomes mukana Rikkaat ja Rahattomat TV-ohjelmassa

Rahulihomes sai upean tilaisuuden esiintyä suositussa Rikkaat ja Rahattomat -tv-ohjelmassa.  ”It’s All about Rahuli” -niminen jakso nosti esille Rahulihomesin tarjoamat majoitusvaihtoehdot. Tämä jakso kuvattiin osittain Rahulihomesin kalustetussa Airbnb-asunnossa, joka sijaitsee Jyväskylän Lutakossa. Kyseinen asunto on tunnetun Rahulimies Janne Immosen ”kakkos-asunto”, jota hän vuokraa matkailijoille.

Idea Rahulihomesista sai alkunsa, kun Janne kutsuttiin mukaan Rikkaat ja Rahattomat -ohjelmaan. Hänelle syntyi ajatus tarjota mahdollisuus kaikille päästä lomailemaan tai majoittumaan paikkaan, jossa Rahulin henki on läsnä. Näissä asunnoissa tuo tunnelma todella välittyy, ja asiakkaat voivat kokea luksusta ja nautintoa kohtuuhintaan.

Rikkaat ja Rahattomat -ohjelmassa asunut Kaisa Minkkinen kuvailee asuntoa seuraavasti: ”Tämä on kuin hotellissa olisi. Ihana uusi asunto. Tämä on kuin joku edustuskoti.” Asunnot on sisustettu viimeisen päälle suomalaisella designilla, kuten Marimekon tuotteilla. Yksityiskohdat, kuten laadukkaat tekstiilit ja tyylikkäät huonekalut, tekevät asunnosta viihtyisän ja kutsuvan.

 

 

Rahulihomes A27 Näkymä Parvekkeelta

Asunto sijaitsee Lutakon aukion vieressä, ja parvekkeelta voi ihailla Jyväskylän kaupunkimaisemaa tai Jyväsjärveä. Kesällä Suomipop-festivaalien aikaan tapahtumat ovat aivan parvekkeen edessä, samoin kuin rallivarikko rallien aikaan. Tämä antaa vieraille ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia suosituista tapahtumista mukavasti omalta parvekkeeltaan.

 

 

 

Rahulihomes ei ole vain lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitettu paikka. Tarjolla on myös pidemmän aikavälin majoitusvaihtoehtoja niille, jotka haluavat tutustua Jyväskylän alueeseen perusteellisemmin tai tarvitsevat majoitusta pidemmäksi ajaksi. Rahulihomes tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Jos haluat kokea Rikkaat ja Rahattomat -elämyksen itse, voit varata asunnon suoraan nettisivujen varausmoottorista, Booking.comista, Airbnbsta tai lähettämällä tarjouspyynnön.

Voit myös laittaa sähköpostia [email protected] tai soittaa/whatsup +358 551 8338

×