Kuljetusmessut täyttivät asunnot!

Viime viikolla saimme kokea jotain ainutlaatuista – kuljetusmessut saapuivat kaupunkiimme ja niiden myötä asuntomme Rahulihomesissa täyttyivät innostuneista messuvieraista. Kaupunkimme syke kohosi ennennäkemättömällä tavalla ja saimme olla osa tätä häikäisevää tapahtumaa.

Eräs vieras, Jari Heino, kertoi omasta kokemuksestaan asuessamme messujen aikana. Hän oli osallisena rakentamassa Paviljonki messuja, jotka sijaitsivat vain muutaman minuutin matkan päässä asunnoistamme. Jari ja hänen tiiminsä majoittuivat yhdessä neljän hengen asunnossamme, ja kokemus oli heille erittäin myönteinen.

Jari kuvaili asuntoa seuraavasti: ”Aivan loistava paikka. Todella toimiva pohjaratkaisu, kaikki tarvittavat kodinkoneet, siisti (kuin uusi asunto)”. Heino kiitteli erityisesti asunnon käytännöllisyyttä, mikä näkyy sen suunnittelussa. Hän myös mainitsi kodinkoneiden olevan kaikkea, mitä vieras voi tarvita majoituksen aikana.

Ja se ei päättynyt siihen. Bonus, jota Jari arvosti suuresti, oli autopaikka, joka kuului huoneen hintaan. Pysäköinti kaupungin keskustassa messujen aikana voi olla haasteellista, joten tämä lisäetu sai erityismaininnan.

Tämän kaltaiset positiiviset kokemukset saavat meidät Rahulihomesissa tuntemaan ylpeyttä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille vieraillemme, olipa kyseessä sitten messuvieras, liikematkustaja tai lomailija. Meille on tärkeää, että jokainen vieras tuntee olonsa kotoisaksi ja arvostetuksi.

Kiitämme Jarin kaltaisia vieraita, jotka jättävät palautetta ja jakavat kokemuksiaan. Tämä antaa meille mahdollisuuden kehittää palvelujamme ja varmistaa, että jokainen vieras saa parhaan mahdollisen kokemuksen.

Messut tuovat aina erityistä elämää ja dynamiikkaa kaupunkiin. Olemme iloisia, että pystymme tukemaan tätä dynamiikkaa tarjoamalla laadukkaita asuntoja kaikille messuvieraille. Me odotamme innolla seuraavia tapahtumia ja mahdollisuutta palvella vieraitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiitos!

Yhteystiedot

×