Jyväskylän Museot – Majoitus Keskellä Kaikkea

Jyväskylän Museot – Majoitus Keskellä Kaikkea

Tervetuloa kulttuurimatkalle Jyväskylään! Lähellä Uno Savolankatu 15 sijaitsevat museot tarjoavat syväsukelluksen suomalaiseen taiteeseen, historiaan ja arkkitehtuuriin.

Aalto2-museokeskus yhdistää Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon. Täällä pääset tutustumaan Aallon ajattomaan arkkitehtuuriin ja Keski-Suomen rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Jyväskylän taidemuseo tarjoilee vaihtuvia näyttelyitä, jotka valaisevat niin paikallista kuin kansainvälistäkin taidenäkymää. Täältä löydät inspiraatiota ja uusia näkökulmia.

Suomen käsityön museo esittelee käsityötaiteen monimuotoisuutta. Museo tarjoaa kattavan katsauksen suomalaiseen käsityöperinteeseen ja nykykäsityöhön.

Luontomuseo kutsuu luonnon ystävät tutustumaan Keski-Suomen luontoon interaktiivisen näyttelyn kautta. Täällä voit oppia alueen eläimistöstä ja kasvistosta.

Alvar Aallon vene Jyväskylän satamassa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä mestariarkkitehdin suunnittelema vene. Se on konkreettinen esimerkki Aallon monipuolisesta lahjakkuudesta.

Tutustu Jyväskylän kulttuuritarjontaan ja koe unohtumattomia elämyksiä näissä kohteissa, jotka ovat kaikki kävelyetäisyydellä majoituksestasi keskellä kaupungin sykettä.

Museokierroksen lomassa voit viettää mukavaa lomaa kalustetuissa asunnoissamme Jyväskylän parhaalla paikalla

Voit laittaa varauskyselyn/tarjous pyynnön päiville joita haluat. Kaikki asunnot ei ole aina netistä varattavissa. Voit laittaa myös Whatsapp +358 50 551 8338

Tarjouspyyntö

 

×